AKTUELNO

Ne žele ništa nerealno!

Nakon što je Veliki šef proglasio kraj muško-ženskog zadatka, te su zvanično zadrugarke ponele ubedljivu pobedu, bilo je vreme da se čuju njihova mišljenja o dvobojima, ali i o željama vezana za nagradu koja im sledi. Aleksandra Subotić i Miljana Kulić ustale su kako bi prokomentarisale nedelju iza njih, te su se tom prilikom izjasnile šta žele za nagradu.

Foto: TvPink Printscreen

Što se tiče ovog zadatka, meni je drago što su muškarci izgubili. Ne mislim da su izgubili zbog nesložnosti, ja znam da smo mi bile mnogo bolje. Što se tiče nagrade, ja bih kao jedna od predstavnica žena, volela da dobijem tretman u salonu lepote. Što se tiče zadatka, smatram da je bio sjajan - izjavila je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Drago mi je što su žene pobedile, tako da apsolutno žene vode ovaj rijaliti. Muškarci, znate kako, danas sam pričala o tome. David je bio pravi muškarac, dok nije uradio ovo Aleksandri. Vladimir Tomović je jedina muškarčina, ali ne opravdavam ono što je uradio Aleksandri. Što se tiče zadatka, volela bih da se ponovo onaj zadatak sa čudnim pojavama kao prošle godine, to mi je bio najzanimljiviji zadatak. A što se tiče nagrade, volela bih da idem u bioskop - izjavila je MIljana.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'